Co je Belief kód?

V tomto článku vám chci představit třetí metodu energetického léčení Belief kód (Kód přesvědčení).

Jde o sofistikovanou metodu, která staví na principech Emočního kóduBody kódu, které také pracují s bloky a negativními energiemi, které mohou ovlivňovat náš život.

👉Belief Code je konkrétně zaměřený na naše přesvědčení, která řídí naše rozhodování a vnímání světa.

Je metoda osobního rozvoje, která se zaměřuje na identifikaci a změnu omezujících přesvědčení, jež ovlivňují naše chování, myšlení a emoce. Tato přesvědčení jsou často podvědomá, a mohou vycházet z dřívějších zkušeností, výchovy nebo společenských vlivů.

Belief kód umožňuje proniknout do podvědomé mysli, identifikovat a uvolnit nežádoucí přesvědčení, zvrátit nebo nahradit negativní systémy myšlení a vytvořit prostor pro nová posilující přesvědčení!

Přesvědčení

Naše vědomá přesvědčení jsou věci, kterým chceme věřit a mít nad nimi kontrolu. Někdy se však naše podvědomá přesvědčení s těmito požadovanými myšlenkami neshodují.

Můžeme například pracovat na tom, abychom si více vážili sami sebe. Každý den se můžeme podívat do zrcadla a říci si: „Jsem toho hoden.“ To je to, čemu chceme věřit.

Když se však podíváme hluboko do sebe, můžeme zjistit, že je těžké tuto myšlenku přijmout, protože máme hluboce zakořeněné negativní přesvědčení o sobě samých.

I když si opakujeme pozitivní afirmace, mluvíme k sobě laskavě a staráme se o sebe, tato podvědomá negativní přesvědčení mohou extrémně ztížit vidět sami sebe v pozitivním světle.

👉Belief kód nám nabízí způsob, jak vykořenit tato podvědomá přesvědčení, osvobozuje nás od nesourodých vzorců přesvědčení a umožňuje nám vidět věci takové, jaké skutečně jsou!

Cílem Belief kódu je pomoci lidem rozpoznat tyto negativní vzorce myšlení, které blokují jejich potenciál, a nahradit je pozitivními, posilujícími přesvědčeními. Tím se otevírá cesta k osobnímu růstu, větší sebedůvěře a dosažení životních cílů.

Reálný příklad použití Belief kódu by mohl vypadat takto:

Představte si ženu, která má hluboko zakořeněné přesvědčení: „Nejsem dost dobrá.“ Toto přesvědčení se může projevit v různých oblastech života, například v práci, ve vztazích nebo při plnění osobních cílů.

Kdykoliv tato žena dostane novou příležitost nebo výzvu, začne pochybovat o svých schopnostech, vyhýbat se riziku nebo se podceňovat, což vede k pocitu frustrace a selhání.

Proces práce s Belief kódem:

👉Identifikace omezujícího přesvědčení: provádí praktik Belief kódu zkoumá pocity a myšlenky, aby odhalil skryté přesvědčení – v tomto případě „Nejsem dost dobrá.“ Toto přesvědčení může vycházet z dětství, například kvůli kritickému rodiči nebo špatné zkušenosti ve škole.

👉Práce na změně přesvědčení: Jakmile je přesvědčení identifikováno, pracuje se na jeho přeměně. Praktik používá metodu Belief kód na odstranění přesvědčení pomocí magnetické energie.

👉Nahrazení novým přesvědčením: Omezující přesvědčení je nahrazeno novým, pozitivním. Místo „Nejsem dost dobrá“ si člověk může vytvořit nové přesvědčení jako „Jsem schopná a zasloužím si úspěch.“ Tento proces zahrnuje pravidelnou práci s tímto novým přesvědčením, aby bylo pevně zakořeněno v podvědomí.

👉Osvobození od minulých bloků: Když se změní přesvědčení, změní se i chování a reakce na různé situace. Žena, která dříve nevěřila ve své schopnosti, nyní reaguje s větší sebejistotou, přijímá výzvy a vidí sama sebe v pozitivnějším světle.

Výsledek:

Po této změně přesvědčení začne člověk věřit, že je schopen dosáhnout svých cílů. Například dříve by se ucházel jen o průměrné pracovní pozice, protože si nevěřil, ale nyní bude otevřený novým a ambicióznějším příležitostem, protože už nemá blok, který by mu v tom bránil.

🍀Tento postup se může aplikovat na jakékoli omezující přesvědčení, které ovlivňuje každodenní rozhodování a sebedůvěru.

👉Závěrem lze říci, že Belief kód je výkonná metoda pro transformaci podvědomých přesvědčení, která mohou blokovat váš osobní růst a úspěch.

Tím, že identifikuje a uvolňuje omezující vzorce, umožňuje člověku osvobodit se od negativních vlivů a nahradit je pozitivními, posilujícími myšlenkami.

Pokud máte pocit, že vás vaše vlastní přesvědčení drží zpátky, může být tato metoda klíčem k tomu, abyste konečně dosáhli harmonie, sebedůvěry a naplnění v životě.

Vyzkoušejte sezení zdarma, zde!

Tipy, co dál

  • Projděte si mé články na blogu, dozvíte se více.
  • Napište mi na: info@pavlasochova.cz
  • Objednejte se na sezení zdarma, zde!

Budu se na Vás těšit.

S úctou

Pavla S.

Jsem certifikovaný praktik metody Emoční kód a Body kód. Pomůžu vám uvolnit uvězněné emoce a energetické nerovnováhy a bloky v těle, což vám přinese úlevu od fyzických a psychických problémů a obnoví celkovou pohodu. Díky tomu můžete žít svobodnější, vyrovnanější a naplněnější život.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.